Rólunk

Bemutatkozás
minell logo 200

A MINELL Kft. gyökerei több mint 30 évre nyúlnak vissza. Egy technológiai szerelővállalat, a Gyár- és Gépszerelő Vállalat (GYGV) Minőségellenőrzési Osztályaként kezdte meg tevékenységét.

Magyarországon egy Százhalombattai székhellyel rendelkezünk. Az ügyvezető vezetésével egy műszaki projektvezető és egy munkahelyvezető irányítja a céget. Tizenöt fő jól képzett, többnyire jelentős tapasztalattal rendelkező anyagvizsgálót foglalkoztatunk. Büszkén, túlzásoktól mentesen mondhatjuk el magunkról, hogy teljesen független vizsgáló szervezetként állunk Megrendelőink rendelkezésére, melyet ma már több mint három évtizedes gyakorlati tapasztalatunk táplál.

A MINELL Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző Kft. 2013.07.16-a óta 100%-ban a TÜV Rheinland Csoport magyarországi leányvállalata, a TÜV Rheinland InterCert Kft. tulajdona, de attól külön jogi személyiség.


A tulajdonosról röviden:

TUEV Rheinland Logo 400

A TÜV Rheinland Csoport Európa és a világ egyik legrégebben alapított, németországi központú, nemzetközi szinten működő, termékek, rendszerek és szolgáltatások minőségét és biztonságát vizsgáló és tanúsító szervezete. Globális hálózata 5 kontinensen, több mint 62 országban, 500 telephelyen van jelen, és közel 17000 munkatárs – magasan kvalifikált, felkészült szakember – végzi ügyfelei számára szolgáltatásait mintegy 1000 szakterületen. Tevékenységet mindenkor a függetlenség és az objektivitás jellemzi.

A több mint 140 éves szakmai tudás, tapasztalat birtokában a tagvállalatok – immár a MINELL Kft. is – céltudatos munkával szolgálják a minőség ügyét, a tudomány, technika, a termékek és szolgáltatások műszaki fejlődését, megbízói és környezetünk biztonságát. A cégcsoport logójának kék háromszöge jelképezi az ember – a technika – és a természeti környezet harmonikus kapcsolatát.

A térség legnagyobb vizsgáló és tanúsító szervezeteként feladatunknak tekintjük a vállalkozások versenyképességének növelését a globális piacon. Munkánk elvégzéséhez szükséges jogosultságokkal, akkreditációkkal, kijelölésekkel rendelkezünk.

Magyarországon a jogilag szabályozott területeken Brüsszelben bejegyzett, az állam által kijelölt szervezet vagyunk számos EU direktíva, jogszabály és előírás szerinti vizsgálatok lefolytatására.


A TÜV Rheinland Csoport szolgáltatásai

Szolgáltatásainkat az alábbi tevékenységi körök szerint csoportosíthatjuk:

  • Műszaki vizsgálat és felügyelet
  • Terméktanúsítás
  • Személytanúsítás
  • Műszaki szakértői tevékenység
  • Rendszertanúsítás
  • Oktatás, képzés

Megjelent: 5448 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 15 november 2018 11:03
Tovább a kategóriában: Szolgáltatásaink »